nurinkhairi: Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com

30 November 2012

Kongsi kasih sayang bersama Kleenex dengan Sumijelly.com

30 November 2012
Kali ni nak try join contest. Sambil join contest, sambil menderma ke tabung kebajikan. Anjuran pihak Kleenex Malaysia dengan blogger sumijelly.com , setiap penyertaan akan menyumbang RM10  untuk bantuan amal Make A Wish Malaysia  untuk merealisasikan setiap impian mereka yang dimana antara mereka mempunyai penyakit yang merbahaya.

So I am supposed to post a photo yang menggambarkan suasana comel ataupun best. Mari tengok satu gambar yang saya rasa comel..




Gambar ni waktu kami sekeluarga pergi ke salah sebuah expo di KLConvention Center. Waktu tu saya terlupa bawak topi Aisyah. Hubby pakaikan bedung dia kat kepala takut dia sejuk, but as soon as dia gerakkan kepala dia, bedung tu jatuh and tutup muka dia. I managed to capture the moment - she looked sooo cute terkapai2 sebab tiba2 je suasana jadi hitam. 

Lagi satu, can you see the baby carrier that my Husband is using to carry little Aisyah? Lepas tinggalkan tempat ni kami pergi makan and letakkan dia atas stroller sebab dia tengah tidur. Tapi suami saya masih lagi pakai baby carrier tu. 

Saya komen aa kat dia "Abang, you look like a pilot, with the parachute". Cuba bayangkan sket, kan sama..dia punya strap tu kan nampak macam orang pakai payung terjun kan.. 

But he said "No. I am better than that"

"Apa dia?"

"I am a dad"

Heartwarming sangat dia cakap camtu :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...