nurinkhairi: Regency Hotel Chow Kit

12 May 2013

Regency Hotel Chow Kit

12 May 2013
Dapat bilik free kat Regency Hotel thanks to my father in law yang ada keje kat KL. Hotel located kat Chow Kit area, Jln Raja Alang.. so mmg sesak, jln sempit. The hotel nampak cam kedai mydin or giant dari luar, there is no exterior hotel value langsung. Tapi kat dalam dia is not too bad.. Bilik nyer ok, memuaskan dan yg penting bersih.

Surprisingly, hotel dia ada swimming pool kat tingkat 10. And there is complimentary breakfast. Dalam bilik ada bathtub, minibar, and safe pun ada.

Kalau nak jalan makan, jalan kaki keluar pun byk kedai mkn. Gambar hotel sket.. Bawah ni pandangan daripada pintu. Pintu dia guna conventional mechanical punya kunci, bukan yang scan2 tu.. ada latch untuk extra security.



Tv jenis lama yang sedabak tu. Iron kena kat luar, setiap floor ada bilik iron masing2.


Bilik air..


 King-sized bed.. Dia ada kasik satu lagi bantal dalam almari..



Bathtub

Bab2 dapat duduk hotel free ni seronok je.. Harga standard dia RM 300 kot, tapi kalau carik kat agoda atau booking.com, boleh dapat as low asa RM 170-180.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...