nurinkhairi: Idea Hadiah - Woven Basket

10 September 2013

Idea Hadiah - Woven Basket

10 September 2013
Beberapa bulan lepas saya pernah post tentang picnic basket yang bagi saya, will make a great wedding gift.

Masih ramai lagi kawan saya yang masih belum kahwin ataupun yang akan kahwin tak lama lagi. (Ku kawin takde ler muda sangat, umur standard - 24-25 tahun). Sekarang dah masuk season orang kahwin kena scour the market untuk carik hadiah2 kahwin yang menarik dan kreatif.

Saya suka carik hadiah yang kreatif utk rakan2 saya, lagi2 yang rapat. Nak fikir hadiah yg berguna, selain drpd pinggan mangkuk Jusco atau Tesco, periuk nasik atau blender. Benda tu semua penting dan takde salah berikan tapi kebarangkalian hadiah u akan sama dgn orang lain adalah tinggi :)

Antara hadiah yang menarik dan masih dalam bajet ( selalunya bajet saya dalam RM 60 ke bawah je), adalah ini dia..





Kalau saya dapat ni, mungkin saya utilise sebagai..hmm..letak odd items kat almari buku perhaps? Mungkin CDs atau stationery items?




Harga bakul in a set of three ni ialah RM 59.90, saya jumpa kat kedai nama Home's Harmony di Viva Shopping Mall kat Jln Loke Yew Cheras.

Maybe I should buy one for my friend punya upcoming wedding 2 minggu lagi..



If you like this post or think it is useful, consider hitting the +1 button below, or Share :) Terima kasihhh

5 comments:

  1. Kalo saya..mmg suka hadiah ni..beli hadiah kan utk diri sendiri..kikiki..sama design cuma saya beli kaler biru..sgt praktikal nak organize barang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo u ada ke yg mcm ni..kat mana beli dan ingat ke brp harga?

      Delete
    2. Saya beli kat uk dulu..less than 10 pound..tak ingat plak..rasanya kat dunelm mill

      Delete
  2. best laa dpt info gini nurin..tp tu aa jauhnya kat jln loke yew..kat pasaraya biasa mmg takde eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. X sure la pulak pasaraya biasa..mcm x penah nampak je

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...