nurinkhairi: Produk Rambut yang Sangat Wangi...

24 September 2013

Produk Rambut yang Sangat Wangi...

24 September 2013




Lamanya tak update...

Ada tak yang tercari-cari hair oil yang sangat wangiii baunya?

Dulu2 waktu belum kahwin, belum ada tanggungan, I suka invest in hair oil jugak. Kadang2 u dah pakai tudung pun masih terbau lagi wanginya.. My favourite one sudah tentu Kerastase Nutritive Oleo Relax botol warna oren. Boleh beli kat mana2 salon rambut. Harganya dalam RM 75-79 sebotol.. (125 ml).

I tried to find an alternative yang lebih murah.. Ada jumpa satu blog bila saya google..tak ingat dah blog apa. Tapi dia kata Loreal Renutrition Royal Jelly + Omega 6 dalam gambar tadi, katanya wangi. Tapi ini bukan hair oil pun, dia macam cream..biasanya dipanggil leave-on. Beli kat Guardian dalam harga less than RM 20 rasanya. Tapi setelah gunakannya, tak memuaskan hati la. Effect dia tak sama macam Kerastase favourite I.

Tengah cari lagi any good hair oil..any suggestion is welcomed :)

1 comment:

  1. sis ..cer cuba product catalyst...murah...wangi and berkhasiat..
    ley pm/ whatsapp sy 0142350870
    atau sis ke page saya https://www.facebook.com/HfCatalystAgenAilanaCatalyst?ref=hl

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...