nurinkhairi: Beli Straw Cleaner untuk Bekas Air Anak

21 October 2013

Beli Straw Cleaner untuk Bekas Air Anak

21 October 2013
Sebelum korang ada anak, ada tak terfikir tentang benda ni? I don't, dan tak pernah tau pun kalau produk ni ada kat pasaran ke tak sebelum kami jumpa benda ni. Macam biasa la bila beli bekas air budak2 (macam bekas sippy tuu, yang ada straw dengan lid sekali supaya tak tumpah) , naturally kita akan taruk macam2 air..air jus, susu, ribena la.. Aisyah pandai minum guna straw masa bulan April lalu, waktu tu dia 10 bulan. Masa belum tau yang produk ni ada, kami cuci straw tu dengan alirkan air (tak efektif pun) ataupun cuci dengan tisu.

La ni tak lama lepas gunakan bekas air tu,  terfikir nak pergi carik straw cleaner. Tak banyak tempat ada, tapi kami jumpa on our first search. Dekat KL Sogo, tingkat bahagian atas dia punya department store. Harga dia dalam belas2 jugak la..

Camni bentuk straw cleaner dia..

Tadaa..




Hehe..tu je.. Macam2 produk baby ni rupanya..

1 comment:

  1. Kalau sudah jadi ibu, apapun sanggup. Demi anak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...