nurinkhairi: Beli Buku DIY / Cerita Kontraktor Buat Tiles

29 December 2013

Beli Buku DIY / Cerita Kontraktor Buat Tiles

29 December 2013





Buku yang Hubby nak beli, dok sibuk nak passng tile sendiri la ni. Cakap pasal pasang tile sendiri ni, saya fikir kenapa orang mat saleh suka DIY sendiri, sebab kita tau kualiti kerja kita sendiri, orang lain buat takut mungkin tak memuaskan. Tapi kena fikir jugak masa, ada ke tak.

Macam haritu masa upah konttaktor untuk buat tiles bilik air



Anyway, buku ni beli kat Kinokuniya KLCC. Yang ni last unit. Kalau nak beli mungkin boleh order n tunggu stok. Bila search kat MPH online, buku ni takde jual.

Saya pun selalu jugak membeli dekat The Book Depository, cuba google. Buku dia dari UK (US website pun ada rasanya), dan yang best nya website ni ialah semua kos postage percuma. Tak kena apa2 bayaran. Yang tak best sebab kena tunggu lama la. Buku DIY ni pun bila convert dari duit pound ke RM lebih murah kat website tu dari Kinokuniya, tapi dalam RM 10-15 je murahnya.

Meh tengok index, it covers almost everythg so kalau dah expert, mungkin buku ni too general. Sorry gmbr dia gelap..











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...