nurinkhairi: IKEA sale sampai 5 Mac

01 March 2014

IKEA sale sampai 5 Mac

01 March 2014
Harini sangat banyak lah atur cara, tapi teringin nak pergi IKEA sale, sampai 5 Mac je! The two most items yang nak beli ialah ini:

1. Expedit bookcase. Tapi yang on sale ialah kaler ni. Kalau kaler putih which I am more interested in, harga sama je i.e. RM 599. Yang kaler birch ni harga dia RM 399


Sebab saya jarang pergi website IKEA, pastu ternampak offer ni, memang terasa nak pergi sungguh. Been wanting to buy this for quite some time, tapi bukan untuk saya. Ada tiga orang pengantin baru kat ofis tu yang saya tak dapat datang wedding, dan hadiah kahwin masih tertunggak. Rasa nak spend sikit duit untuk beli benda ni, I am sure they will appreciate it. Masalahnya, rupanya sale ni sampai 19 Feb 2014 je.. :(



Apa2 pun, tak pasti la boleh pergi ke tak IKEA ni esok sebab kalau nak pergi esok, sorang2 la jawabnya (Hubby kerja). Barang2 yang nak pun mungkin takde sale but I will never know unless I go, right?

1 comment:

  1. Hari tu pegi ikea, seminggu sblum gaji.. tu pon bnyk da brg habis.. sedih sgt sbb betul2 kita nk brg tu. Now da gaji...x tau la semakin kosong gudang tu, or diorg da tmbah stok.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...