nurinkhairi: Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

07 February 2016

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

07 February 2016





Bulan ini, blog nurinkhairi ingin menganjurkan sebuah giveaway untuk semua pembaca dan anda berpeluang memenangi penginapan 3H2M di Swiss Garden Resort Kuantan atau Lumut, Perak! Nurin dah pergi dua2 resort ni..resort dia best, sesuai untuk mandi manda pantai dan pelbagai aktiviti lain. Kuantan punya, nurin pasti terjah ke kedai makan Ana Ikan Bakar di Tanjung Lumpur, manakala di Lumut, nurin dan keluarga naik bot untuk ke Pulau Pangkor. Nak duduk kat resort dia je pun OK. T&C kat bawah sekali.

Cara-cara untuk menyertai giveaway ni sangat lah senang:

1. Follow blog nurinkhairi ni
2. Post entry dengan tajuk:

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

     (a) Wajib sertakan gambar giveaway di atas dan backlink pada post nurin ni
     (b) Untuk pembaca yang takde blog, boleh skip step ni

3. Jawab satu soalan berdasarkan artikel SHAKLEE Collagen Powder kat bawah:

Pengambilan SHAKLEE Collagen Powder yang diekstrak daripada ikan merah lautan dalam bermutu tinggi, dapat membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Jawab YA atau TIDAK?

Untuk jawab soalan tu, sila komen dalam kotak komen di entry nurin ni!

Senang kan? Jemput semua blogger dan pembaca untuk join ok. Pemilihan pemenang adalah secara random. Share the love!! :)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WHATSAPP / SMS 012-6305578 (DIBA) UNTUK ORDER 

Semakin meningkat umur, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen, yang menjadi penyebab kedutan, garis halus dan kurang keanjalan kulit i.e. kulit kendur. Selain faktor umur, juga termasuk faktor radiasi, pancaran matahari, dan sebagainya. Sangat penting untuk mulakan mengambil suplemen seperti kolagen. Khasiatnya:

  • Kurangkan kedutan dan garis halus
  • Kulit lebih anjal
  • Membantu putihkan kulit
  • Membantu menganjalkan payudara
  • Memperbaiki kesihatan sendi dan otot
  • Melembapkan kulit 
SHAKLEE Collagen Powder ni bermutu tinggi sebab ekstrak kolagennya adalah daripada ikan merah lautan dalam yang hidup sehingga 5000m dari paras laut, jadinya ia bebas pencemaran dan menjamin kualiti kolagen yang diekstrak. 

Molekul kolagennya sangat kecil, oleh itu ia sangat mudah diserap untuk membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis. Dan oleh sebab ia adalah dalam bentuk serbuk, ia lebih senang diserap berbanding kapsul.

Umur dah meningkat ni, kena ambil berat kesihatan dan kecantikan diri lebih lagi. Makanan yang kita makan perlu disertai jugak dengan supplemen bermutu tinggi sebab makanan yang kita beli dan makan, selalunya kita pun tak tau macam mana pembuatan dia dan asal usul.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Terma dan syarat pemenang penginapan:

1. Nurin harap pemenang OK untuk menginap pada 19-21 May (cuti hari Wesak). Tetapi, kalau lah pemenang memang tak boleh pada tarikh tersebut, pemenang boleh pilih tarikh lain, nurin OK.. :)

2. Kalau tak boleh pada 19-21 Mei, pemenang perlulah fleksibel dengan tarikh untuk pergi, antara bulan Mac - Mei 2016 (at least 3 pilihan tarikh)

3. Tarikh untuk menginap perlulah diberikan pada nurin paling lewat 3 hari selepas pengumuman pemenang

4. Penginapan tak termasuk sarapan pagi

77 comments:

  1. JWPN : YA

    nona join tau !

    http://nonasani.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq join ye.. :) pemenang nurin akan announce dlm blog ni lepas tarikh ttp

      Delete
  2. ana join ya
    jawapan:YA
    http://adna2029.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq join ye.. :) pemenang nurin akan announce dlm blog ni lepas tarikh ttp

      Delete
  3. saya join :)

    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN: YA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq join ye.. :) pemenang nurin akan announce dlm blog ni lepas tarikh ttp

      Delete
  4. Saya Join..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  5. JAWAPAN : YA

    http://eima-contest.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  6. JOIN D SINI
    JAWAPANNYER - YA
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-X-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  7. follow dan join

    http://www.kasihjuju.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    jawapan : YA

    ReplyDelete
  8. Join jugak...

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan .:. Ya.

    ReplyDelete
  9. Bonda join:)

    http://bondazahraareesa.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    jawapan:YA

    ReplyDelete
  10. Jawapan : YA saya consumer collagen powder shaklee

    ReplyDelete
  11. Saya join..tq sudi jemput kita..
    Jawapan saya :- YA
    http://iampiegirl.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  12. JAWAPAN: YA
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html
    KITE JOIN SIS!

    ReplyDelete
  13. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN : YA

    ReplyDelete
  14. Beeha join ! :D
    JAWAPAN : YA
    http://beehaazman19.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  15. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  16. Jawapan: YA

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  17. Tidak

    Lum try collagen

    http://faizabunyamin.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  18. Saya join ...

    Tidak...

    Mum pernah mencubanya lagi...

    http://faizabunyamin.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  19. Saya join!!
    Jawapannya mestilah YA!!^_^
    http://niesaazizan.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  20. Salam..

    Saya join ya : http://www.azlindaalin.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN : YA !

    ReplyDelete
  21. cik en join

    http://www.nurfuzie.com/2016/01/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA!

    ReplyDelete
  22. Saya join..

    Jawapannya : YA

    http://bicaraummi.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  23. Assalam,

    Saya join ya...

    http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : Ya

    ReplyDelete
  24. Salaam. Nani join :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html#.VrCaXsZ97IU

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  25. saya join :)

    http://www.maisarahsidi.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan: YA

    ReplyDelete
  26. Shawal join.. ^^

    Jawapan : YA

    Link penyertaan : http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  27. Hi.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan: YA.

    ReplyDelete
  28. Jawapan : Ya

    http://www.sheilainspire.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Akak join :)

    ReplyDelete
  29. jawapan nya YA......keladi join Ya....http://www.keladionline.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  30. saya join...
    jom cuci mata kat blog saya..
    http://khalisyahinsyirahbeauty.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan: YA.

    ReplyDelete
  31. MG join ye...:)

    jawapan : Ya

    http://makgarang.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  32. Salam Nurin .. Kak Lya join ya

    JAWAPAN : YA
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  33. MG joined! :)


    jawapan : YA

    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  34. Salam kenal =)
    Fiefi join.
    Jawapan:Ya

    http://yellowsilver.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  35. Hai. sy join :D

    http://alyasygsanda.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN : YA

    ReplyDelete
  36. Salam,

    http://fazleenkamarudin.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA!

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. Assalam. Saya join :)

    http://akhalilah.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : Ya

    ReplyDelete
  39. Saya join..:)

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  40. Saya join..:)

    Jawapan: YA

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum...
    Saya joint..

    Jawapan : Ya
    Lin penyertaan : http://kasihkuamani.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  42. http://www.syuhadasalleh.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  43. Salam kenal... saya ikut join

    http://dielacraft.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapannya: Ya

    ReplyDelete
  44. Saya dah FOLLOW & JOIN giveaway ni

    http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  45. Jawapan : YA! :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Thank you :)

    ReplyDelete
  46. Saya join

    Jawapan: Ya

    http://penselduabee.blogspot.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  47. Join
    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan : YA

    ReplyDelete
  48. Salam, saya join..

    Jawapan : YA. saya juga pengguna shaklee collagen..hehe..

    http://mrspuex.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  49. http://lolarash.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    Jawapan :Ya

    ReplyDelete
  50. Jawapan: ya

    http://brownsugarsays.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  51. http://messarah.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  52. saya join juga.

    Jawapan : YA

    http://misszyaroses.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  53. saya join sis~ :D

    Jawapan: YA

    http://aienienka.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  54. Salam. Nad join ye..

    Jawapan : Ya
    http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  55. http://anabiha.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    jawapan: YA

    ReplyDelete
  56. jawapan ya

    http://deyawanny.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum..fiqa join..harap ada luck..kena pulak bulan mac nak kena pergi kuantan..bolehlah bawa anak-anak sekali..hehe

    JAWAPAN:YA

    http://www.mommyfiqa.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  58. jawapan : ya

    http://ibudamia.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  59. Salam sy join

    Jawapan : YA

    BLog link : http://amormarziey.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  60. Puyi jawab YA hehe ;))

    http://puyibl.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  61. saya mencuba nasib jgk..

    jawapan : YA

    http://umminia.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum..nak join jgk

    YA..

    nie link sy ;

    http://abangcintasayang.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    TQ.

    ReplyDelete
  63. Saya takde blog.tapi nk join gak..��

    Jawapannnya ialah ya

    ReplyDelete
  64. Saya join ye..
    http://azannaradzuan.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN : YA

    ReplyDelete
  65. Jawapan : YA

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  66. Assalamualaikum Nurin,

    Kak Lida pon nak join gak.

    Jawapannya : YA

    http://bilajejarimamamenari.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  67. Assalamualaikum.....
    Saya join juga ye.....

    Jawapan: Ya

    http://irazainal82.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html?m=1

    ReplyDelete
  68. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    JAWAPAN : YA :)

    ReplyDelete
  69. jawapannya mestilah YA..

    saya join ya.

    http://vithebat.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    ReplyDelete
  70. Saya join

    Jawapan : YA

    http://azlanbahar.com/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen-powder-menangi-penginapan-swiss-garden-resort/

    ReplyDelete
  71. Alamak terlepas tarikh :( good luck semua yg join. Salam kenal sis

    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  72. jawapan : YA

    http://bahulusedap2u.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...