nurinkhairi: Pemenang Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder...

19 February 2016

Pemenang Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder...

19 February 2016
...ialah...





Tahniah kepada blogger PenselDuaBee atau Ms Radhia Razali iaitu entri nombor 44.. 


Nurin nak ucap terima kasih kat semua yang join GA ni..tq tq. Nurin dah try melawat semua blog dah tapi kalau ada yang terskip tu sorry ye. 

Sajeje bermurah hati pulak nak sponsor korang nyer percutian..ececeh.. tapi nak pilih tarikh ni, macam nurin cakap la ye, flexible la sikit ye. Hotel pun ada penuh jugakk.

Kalau ada rezeki lagi, nurin buat GA lain lenkali..

Puan Radhia, email kat nurinkhairi@gmail.com ye . 

14 comments:

  1. tahnia kepada pemenang ya.....jika sudi jom lawat blog keladi...www.keladionline.com

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaaaaa, hehe..tahniah ye !

    ReplyDelete
  3. Eh..saya menang yea..tak sangkanye..Alhamdullillah...sangat terkejut..Thanks banyak2 yea..nanti saya pm sis yea..

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada pemenang.. Hadiah ohsem sangat..

    ReplyDelete
  5. tahniah ... syok la dpt pi bercuti free

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...